Wij zijn Team Garrett Europe.
Je kent ons misschien ook van onze Facebook pagina ‘Garrett Metaldetector Users Holland-Belgium’.

In 2015 is door Frank de Facebook pagina ‘Garrett Metaldetector Users Holland-Belgium’ opgericht met als doel mensen met (of interesse in) een Garrett metaaldetector met elkaar in contact te brengen. Zo konden er tips gedeeld worden, geadviseerd worden over de eventuele aankoop van een Garrett metaaldetector en natuurlijk konden we er ook onze vondsten laten zien.
Zo hebben wij, de leden van Team Garrett Europe, elkaar dan ook leren kennen. We besloten met een klein groepje leden van de facebookpagina een kleine, maar geslaagde, zoekdag te houden. We hebben toen ook gezamenlijk besloten dat dit wel beviel en afgesproken dat we vaker zo’n dagje zouden organiseren.

Al snel groeide de Facebook groep uit tot een heuse community. We kregen steeds meer leden en er werd veel gedeeld op de Facebookpagina. Ook kregen we in die tijd een goede band met Kooistra Detectors, zij zijn immers in Nederland de importeur van Garrett producten.
Met de hulp van Kooistra Detectors kregen wij ook de mogelijkheid om win-acties te organiseren en prijzen weg te geven op onze Facebookpagina. Dit bracht onze pagina naar een nieuw niveau. Naast dat er nu tips en vondsten gedeeld konden worden, kregen wij ook de mogelijkheid om onze pagina leden af en toe wat leuks te geven. Ook kwam er steeds meer een vaste taakverdeling binnen ons team. (Zie afbeelding hieronder)

Dit alles heeft ons uiteindelijk doen besluiten om een eerste ‘eigen’ Garrett Rally te organiseren in Nederland.
De planning was om deze zoekdag te organiseren in 2020, de Facebook pagina bestond toen 5 jaar en het organiseren van een Rally was een passende manier om ons 5 jarige jubileum te vieren en te delen met onze facebook-leden die dit alles mogelijk hebben gemaakt.
Helaas ging onze geplande Rally niet door dat jaar door Covid-19. We hebben de datum zelfs meerdere malen moeten verplaatsen, omdat Covid-19 telkens roet in het eten gooide.
Uiteindelijk kon de zoekdag, meer dan een jaar later, op 6 november 2021 alsnog plaats vinden. Dit ging niet zonder slag of stoot, omdat Covid-19 nog steeds de nodige beperkingen met zich mee bracht. Maar naar ons idee was het uiteindelijk een zeer geslaagde dag! Dit heeft ons doen besluiten om vaker een zoekdag te organiseren.

Kijk ook eens op onze socials!

TikTok
Facebook
Instagram
Garrett Girl Europe