Waar vindt de zoekdag plaats?

De zoekdag vindt plaats in de omgeving Weert (Limburg). De exacte locatie houden wij nog even geheim. Je krijgt uiterlijk vrijdag 24 maart 2023 de exacte locatie per mail toegestuurd.

 

Is eten en drinken inbegrepen?

Nee, eten en drinken is niet inbegrepen. Wel kan er ter plaatse een hapje en een drankje gekocht worden. Ook is het natuurlijk toegestaan dat u zelf wat te eten en/of te drinken mee neemt.

 

Hoeveel deelnemers zijn er aanwezig?

Er is een maximum van 200 deelnemers.

 

Ik wil iemand meenemen, maar hij/zij gaat niet zoeken. Moet ik dan toch een extra ticket kopen?

Iedereen die aanwezig is moet in het bezit zijn van een geldig ticket. Zo voorkomen wij dat er mensen zonder geldig ticket deelnemen aan de zoekdag en dat het maximum aantal aanwezigen niet wordt overschreden.
Mochten er bij jou bijzondere omstandigheden zijn, waardoor jij iemand wil of moet meenemen, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan in overleg met jou zoeken naar een passende oplossing.

 

Kan ik een kraam/stand huren om (eigen) artikelen te verkopen/promoten tijdens de zoekdag?

We hebben een beperkt aantal kramen/stands ter beschikking waar artikelen verkocht/gepromoot kunnen worden. Alle beschikbare kramen/stands voor de Dutch Garrett Rally 2023 zijn reeds in gebruik/verhuurd, het is daardoor niet mogelijk om tijdens dit evenement nog een kraam of stand te huren.
Heb je interesse om bij een toekomstig evenement een kraam of stand te huren? Neem dan contact met ons op, we zullen dan de mogelijkheden met jou bespreken.

 

Ik kan niet komen. Kan ik mijn geld terug krijgen?

Het is in beginsel niet mogelijk om de gekochte tickets te annuleren en je geld terug te krijgen.
Echter hebben wij er voor gekozen om de tickets niet persoonsgebonden te maken, hierdoor is het mogelijk om jouw tickets door te verkopen of over te dragen aan iemand anders.
Wel zijn er een aantal uitzonderingen waardoor jij toch jouw geld terug kan krijgen:
-Wij, als organisator, verplaatsen het evenement nadat jij jouw tickets hebt geboekt en je kan niet op de nieuwe datum.
-Het evenement wordt geannuleerd.
-Er is aantoonbaar sprake van overmacht.